Thank you for these amazing days at MamboViewPoint! We were immediately stunned by the beauty of MamboViewPoint. The view, the weather, the food, the hospitality, the Hiking, all spectacular!! What an amazing delight to find you at the top of the mountain. We were very happy to stay in one of the most beautiful places of Tanzania.
         
    MamboViewPoint
EcoLodge                         gbflag nl_flag Tz_flag Germanfr_flag
Belanrijke links en informatie mbt MamboViewPoint

MamboViewPoint Links

Klik hier voor meer links op de Engelstalige website
 
Special for Dutch people / Speciaal voor Nederlanders  
  MamboSteunPunt
Wageningen
MamboSteunPunt is het de Nederlandse steunpunt voor projecten die in en rond Mambo uitgevoerd worden. MamboSteunpunt vormt een schakel tussen particuliere initiatieven van "donoren" uit rijke landen en bewoners van de Usambara Mountains. MamboSteunPunt
  Privé Safari
Hoofddorp
Prive Safari reisbureau in Hoofddorp, is oprichter en mede-eigenaar van de touroperator gevestigd in Arusha, de safarihoofdstad van het noorden van Tanzania. Daarmee hebben wij dus zeer korte operationele lijnen voor de uitvoering voor uw safari en kunnen wij u echt maatwerk leveren. De touroperator heeft een volledige TALA (Tanzania's tour agents association) klasse-A licentie en is lid van de Tanzania Association of Tour Operators. privesafari
  Tanzatrail
Den Haag
Tanzatrail verzorgt individuele reizen in Tanzania.
Altijd op maat, passend bij ieders levensstijl.
Ook het adres voor een duurzame kilimanjaro beklimming
(Er is i.h.a. nogal wat mis met de arbeidsomstandigheden van de gidsen en dragers op de Kilimajaro en mount Meru. Tanzatrail is een van de weinige reisorganisatoren die het wel op een goede wijze invult)
Tanzatrail
  BrendaAfrica
Ontstaan uit enthousiasme, liefde en respect voor Afrika
Brendafrica adviseert bij het plannen en organiseren van reizen in Tanzania, Zanzibar en Kenia. Safari’s op maat, waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en budget.
Brendaafrica
  Motorsafaries
Ruinen


zie ook onze
motor tocht!
Ontdek Afrika op de motor
Wakker worden van de vogels. Een duik in het zwembad. Uitgebreid ontbijt op het strand. Wegrijden op je motor met goede gidsen. Genieten van het Afrikaanse landschap. Lunch in een Afrikaans dorpje en nog wat bananen kopen voor onderweg.
Terug in het resort met Nederlandse leiding eerst een duik in het warme water van de Indische Oceaan. Relaxen op het privé-strand en bij het zwembad. Een biertje aan de gezellige beachbar terwijl de zon ondergaat. Uitgebreid diner onder de sterren. Nog even napraten...
motorsafaris
  Lowani talen centrum Taal is de sleutel tot contact. Het is meer dan het spreken van woorden alleen.Haal meer uit uw verblijf in Afrika.
Lowani biedt op-maat cursussen aan. Om uw vakantie een extra dimensie te geven kunt u de workshop Swahili volgen.
Lowani
  Pinson De website van www.pinson.nl is een portaal voor kleinschalige en particuliere vakantie-accommodatie wereldwijd. pinson
 
Bij Nederlanders
op vakantie
De website 'Bij Nederlanders op Vakantie.nl' is opgezet door een aantal gedreven Nederlandse hotel ondernemers in het buitenland. Buiten natuurlijk de praktijk ervaring beschikken ze over top locaties over de gehele wereld. Van hotels tot appartementen tot Villa's.
  Overig Algemene informatie over Tanzania
Download the Tanga tourist guide 2011
Nationale parken van Tanzania
Vliegen naar Tanzania
Paklijst
Cursus Swahili
Publicaties over gezondheid in rurale gebieden
tanzania.uwpagina.nl
ecotoerisme.besteoverzicht.nl
eco-accommodatie.startkabel.nl
vakantiereiswijzer
OpSafari